среда, 27. јануар 2016.

LRP zimsko sunce-obaveštenje




                Poštovane čitateljke, iskoristila  bih  priliku  da  vas upoznam sa  preparatom   koji  su  bitni u nezi  kože  tokom  zime. Većina ljudi negativne uticaje sunčevih  zraka vezuju  samo za leto, iako to nije baš tako. Kompanija  LRP  nam je dostavila obaveštenje  koje  možete u celosti  pročitati  u nastavku  teksta.
 





ANTHELIOS- VISOKA ZAŠTITA ZA OSETLJIVU KOŽU NA ZIMSKOM SUNCU

             Kako bismo nesmetano uživali na zimskom suncu i izbegli negativne posledice UV-zraka  potrebno je da i zimi zaštitimo osetljivu kožu lica od sunčevih zraka. Laboratoriji La Roche-Posay preporučuju Anthelios,proizvod za zaštitu lica koji pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka. Anthelios XL SPF 50+krema,primerenaje suvoj koži lica i pruža joj sigurnu zaštitu i užitak na suncu tokom zimskih dana.

          Bez obzira da li se tokom zimskog perioda odlučimo za odmor u planinama ili neku daleku i toplu destinaciju, UV zraci su uvek prisutni. U planinama i ostalim područjima visoke nadmorske visine količina UVB zraka povećava se za 4% svakih 300 metara. Sneg reflektuje 85% UV zraka zato je posebno važno tokom zimskih aktivnosti, gde se osećamo sigurni od sunca, koristiti visoku zaštitu. Jednako je važno istaknuti zaštitu od sunca u toplijim krajevima: Što smo bliži ekvatoru to je intenzivnost sunca veća, pa je opasnost od prekomernog izlaganja suncu takođe viša. More reflektuje 20% UV zraka pa je bitno zaštiti osetljivu  kožu lica od mogućih posledica.Ukoliko ne poštujemo navedena uputstva suočavamo se sa posledicama nezaštićenog i preteranog izlaganja suncu: prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pega i isušivanje i zadebljanje kože na izloženim delovima tela kao što je lice. Laboratorije La Roche-Posay preporučuju upotrebu Anthelios kreme XL SPRF 50+ za zaštitu kože od zimskog sunca:
 
      
               ANTHELIOS  XL SPF 50+  KREMA  
                  za vrlo visoku zaštitu   suve kože lica
Ovaj proizvod pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka, koja ječak i stroža od standardne evropske preporuke. Štiti kožu od opekotina i reakcija kože i sprečava netoleranciju na sunce.Zahvaljujući patentiranom sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay, Anthelios XL SPF 50+ krema pruža idealnu zaštitu lica. Krema je bez mirisa, parabena i sa manje hemijskih filtera. Teksturakreme je raskošna, hidratantna iprijatnai zato izrazito pogodna i za suvu kožu.

 

 

VAŠA KOŽA NA SUNCU

Jeste li znali da se svaka druga žena žali na kožu osetljivu na sunce? Osetljivost je širok pojam koji se može manifestovati kroz crvenilo, osećaj peckanja, podložnost opekotinama od sunca, pege ili svrab, sve popraćeno izraženim osećajem neprijatnosti.Anthelios XL štiti osetljivu kožu i kožu koja pati od alergija na sunce pružajući joj visoku UVA zaštitu sa izrazito minimalno sastojaka (bez mirisa, bez parabena, nekomedogeno, testirano pod dermatološkim nadzorom),  specijalno formulisanih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.Za više informacija te savete stručnjaka o tome kako zaštititi svoju kožu na suncu posetite:  www.laroche-posay.rs.



ANTHELIOS XL SPF 50+ UPIJAJUĆA KREMA: 1.881,00 RSD*
*neobavezujuća preporučena cena






*obaveštenje i fotografije dobijene od PR kompanije La Roche Posay






Нема коментара:

Постави коментар