четвртак, 21. јануар 2016.

LRP obaveštenje


             Poštovane čitateljke, iskoristila  bih  priliku  da  vas upoznam sa  nekim  preparatima  koji  su  bitni u nezi  kože  tokom  zime.  I kada  je šminka  u  pitanju  u toku  zime je  potrebno je posebno  voditi  računa i  o  tom  segmentu. Kompanija  LRP  nam je dostavila obaveštenje  koje  možete u celosti  pročitati  u nastavku  teksta.



ZAŠTITNI TRETMAN ZA OSETLjIVU KOŽU
UZ LA ROCHE POSAY RUTINU

                                                                                                    
1.TOLERIANE YEUX

Vrlo tanka, nedovoljno zaštićena i prirodno podložna uticaju brojnih faktora koji je mogu oštetiti, kontura oka jedno je od najosetljivijih delova lica. To je prvo područje koje će pokazivati umor i znakove starenja: tamne krugove, vrećice i borice. Sve te pojave doprinose osetljivosti područja oko očiju, naročito kad se ono mora dodatno suočiti sa šminkom koja nadražuje ili neodgovarajućim kozmetičkim proizvodima kao što su oni koji sadrže alergene ili mirise. Ovi svakodnevni mikrostresovi mogu uzrokovati alergijske reakcije: slabije crvenilo, suvu kožu, svrab, otok, itd. Najvažnije je temeljno hidrirati područje oko očiju pre nanošenja šminke.
·         TOLERIANE ULTRA CONTOUR YEUXintenzivna umirujuća nega za osetljivo područje oko očiju trenutno smanjuje osećaj neprijatnosti, svrab i crvenilo.* Patentirani kompleks aktivnih sastojaka (Neurosensin, Niacinamid i La Roche-Posay termalna voda) umiruje, štiti i deluje protivupalno. Minimalistička formula i hermetičko pakovanje pružaju optimalnu toleranciju za osetljivo područje oko očiju: 0% konzervansa, parabena, parfema, alkohola, boja i lanolina. Hidratantna, sveža i ultra lagana tekstura lako se razmazuje i brzo upija, a razvijena je i posebna tehnika nanošenja za smanjenje trenja. Proizvod takođe pruža dugotrajne rezultate: klinički je dokazano značajno smanjenje iritacija i natečenosti pod oftalmološkim nadzorom**


2.TOLERIANE TEINT MINERALNI PUDER

Nanošenje šminke na osetljivu kožu često je otežano - neodgovarajući puder ne prilagođava se uvek površini lica. Tokom dana može se pojaviti osećaj neprijatnosti i zatezanja. Slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suve površine, nepravilnosti) i rezultat je neujednačen izgled.
KOREKTIVNI PUDER ZA PREKRIVANjE OSETLjIVE KOŽE

·         TOLERIANETEINT MINERALkompaktni korektivni puder u kamenu prekriva i ispravlja nepravilnosti kože i matira bez začepljivanja pora. Mineralni prah poput pudera prekriva lice i ispravlja nepravilnosti normalne i mešovite osetljive kože.Veoma mekan sunđerčić posebno je dizajniran za osetljivu kožu. Uz visoku moć prekrivanja, ten je savršeno ujednačen, matiranog i prirodnog izgleda.

3.MASKARA RESPECTISSIME VOLUME

Dva do tri puta dnevno dermatolozima i oftalmolozima pacijenti se obraćaju zbog problema sa osetljivim očima. Osetljivost se manifestuje u obliku bockanja, suzenja, crvenila, suvoće i reakcija u obliku alergije ili netolerancije pri upotrebi određenih kozmetičkih proizvoda Iz tog  razloga se uvek preporučuje korišćenje nežne šminke kako bi se sprečio osećaj neprijatnosti i alergije. Od ajlajnera i senke, sve do maskare, postoje proizvodi koji su posebno osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe osetljivih očiju.

·         RESPECTISSIME VOLUMEmaskara za ekstremni volumen i intenzivni pogled. Ne izaziva osećaj neprijatnosti od nanošenja do uklanjanja: mikro-prozračna formula intenzivno jača trepavice i daje volumen bez otežavanja i omogućuje jednostavno i nežno uklanjanje. Četkica razdvaja svaku trepavicu bez iritacija područja oko očiju. Rezultat nanošenja su ojačane i volumizirane trepavice, bez otežavanja.







Za sve savete za zdravo i efikasno šminkanje, kao i preporuke dermatologa posetite
La Roche- Posay web stranicu.
Toleriane Yeux: 1.940,40 RSD*
Toleriane Teint mineralni puder: 2.377,80 RSD*
Respectissime volume maskara: 2.212,20 RSD*
* Neobavezujuća preporučena  cena ( Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)




*obaveštenje i fotografije dobijene od PR kompanije La Roche Posay

Нема коментара:

Постави коментар