понедељак, 29. фебруар 2016.

In&Out vol 2

Drugi  po redu post o kupljenim i potrošenim  proizvodima  u prethodna 2 meseca.

IN

        Krenuću  o  kupljenim proivodima  od  jedne lepe  akcije  koju  su  sprovele  Nivea i Maruška u Roda centrima. Naime uz kupovinu  bilo  koje Q10  kreme, na poklon  se  dobija  Maruškina  ešarpa. Izbor je veliki, i verujem da svako može  naći  odgovarajuću  kombinaciju. Meni sastav njihovih krema  ne odgovara, ali mojoj  mami da. 


 
 

Na listi  kupljenih  proizvoda  su  i Venus brijači, Gillette proizvod namenjen za žene. Njima  se uvek  vraćam. Ovom postolju odgovara više  glava  brijača, što  je odlično, jer se može  napraviti kombinacija koja nam najviše odgovara. 

 



          Svako moje šetanje po Lilly-ju završi  se većom  kupovinom  od planirane.  Otišla  da kupim  serum za lice, a vratila se sa šamponom  i pilingom. U pitanju su Velnea  medicinski  šampon  protiv  peruti i Biotenov piling za lice. O oba  proivoda  sam  čula  dosta  lepih  reči , pa sam  uzela  da ih  probam.

 

 U poseti Dm-u kupila  sam  Balea peel of masku, i Antiakne kremu. Masku  sam  probala , i sa njom  sam zadovoljna. Kremu  sam kupila  bratu, zbog problema  sa  licem, ali je on još  nije  probao.

 



Prvi  put sam maskru i ruž  kupila  preko  interneta u Beauty shop-u, i nisam se pokajala. O njima će  svakako biti recenzija, jer je to  bila ljubav na prvi pogled(tj nanošenje).




Out



      Deo potrošenih proizvoda je grupisan na slici. Bioderma Sensibio je jedan od njih (o njoj je bilo reči ovde), a već  i kupljena  nova.  Eucerin In Shower  mi  nije  ispunio  očekivanja, tako da ga  sigurno  neću  više  kupovati. Krema  za depilaciju koja  se može  naći  u Lilly-je je  korektna, ali  sam  sa  njom ostala  ravnodušna. Ne verujem  da ću  je više  kupovati, ne zbog  toga  što sam nezadovoljna  nego  zbog toga  sam  prešla  na depilaciju  i/ili brijanje.
Le Petit Marseiliais  kupkom  sam  zadovoljna,  i  verovatno  ću  je  ponovo  kupiti (kad potrošim  zalihe ovakvih  proizvoda). Miris  joj  je  divan, na  vanilu. Potrošila  sam  i onu sa mirisom slatkog badema,kojom sam takođe zadovoljna,  ali sam zaboravila da je slikam, pa nije na grupnoj  slici.
Lideru  sam kupila  pre  par godina, i koristila je malo i potom  zaboravila  na nju. Nije loša, ali sam našla  neke koje  mi više odgovaraju, pa joj je u medjuvremenu istekao rok. Hidrantnom  kremom nisam zadovoljna  jer  je previše  masna  i  teška  za  bilo  koji  tip kože. Definitivno  je  više  neću  kupiti.  Ni kremom za  pete  nisam  nešto  specijalno  zadovoljna, jer  ne  pruža  ništa  bolji  efekat od  drugih  koje  imam, tako  da  kupovinu  neću  ponoviti. 





      Moja  omiljena  krema  za ruku tokom  zimskih  meseci, glicerinska krema (Stara planinska riznica). Dobila  sam  je  uz  neki  časopis, i ostavila  za hladnije  vreme. Fantastična  je,kao i  njen   sastav, struktura  i  nega . Zbog  praktičnosti   pakovanja  i  mirisa, koristila  sam i  losion  za  ruke  i  telo  koji  se  može  naći  u Lilly-ju.  Nega  mu  je osrednja, ali  je  odličan  kada  ju je  potrebno  obaviti  na brzinu, jer  se  veoma  brzo  upija.



                                             To  bi  bilo to, što  se tiče  ovog  In/Out posta.
Do  sledećeg čitanja, 
M



4 коментара:

  1. Divna je stvarno,jedino je problem sto se tesko nalazi u prodaji.

    ОдговориИзбриши
  2. Imam Antiacne kremu i zadovoljna sam! Nisam sigurna da moze da resi neke ozbiljne probleme ali meni jednu, dve bubuljice sredi za dva dana :)

    ОдговориИзбриши
  3. Čula sam da je svi hvale, meni ne odgovara zbog sastava, ali se nadam da mom bratu hoće. Drago mi je da nekom odgovara.

    ОдговориИзбриши