уторак, 15. март 2016.

RIMMEL ROCKING CURVES MASKARA -recenzija

        Danas  će biti  reći o maskari, jer  je to jedan  od  proizvoda  koje  svakodnevno koristim.  Obzirom na činjenicu da sam zadovoljna gustinom i dužinom trepavica, zahtevi koje imam od  maskara  nisu  preterani. Uz  to,  koristim uvijač, doduše ne svakodnevno,  koji  stvarno  pravi  razliku. Od maskare želim da  mi istakne  trepavice i zadrži prirodan izgled, zatim ih  ne slepi a i da se ne prelikava. Najviše mi  odgovaraju  maskare čija je formula optimalne, srednje gustine(ni previše retka, ni gusta ,ni suva). Što se četkice tiče, najviše mi  odgovaraju  one klasične, mada ni sa silikonskim  nemam problema.


Evo šta o njoj  kaže Rimmel

,,Recite zbogom neprimetnim trepavicama , i obezbedite sebi izgled poput prave boginje.
Četkica u obliku POLOVINE SRCA podiže i ističe trepavice u prvi plan i pruža maksimalni volumen. Trepavice su savršeno definisane od korena do vrha. Nanosi se u jednom potezu pri tom daje intenzivnu crnu boju. Nema čekanja, lepljenja, grudvica... Još čekate? Zar ne želite savršene trepavice i pogled koji zaustavlja dah? Uz Rimmel Scandaleyes Rocking Curves maskaru možete ih imati u samo nekoliko sekundi.''



Moje impresije

Dolazi u crno-crvenom pakovanju , sa reljefastom strukturom na donjem delu. Veoma sam se iznenadila kad sam videla četkicu, jer se do sada  sa takvim  nisam sretala. Iako sam u početku mislila da se na nju  nikada neću navići, nije bilo tako. Baš zbog tog specifičnog  oblika, aplikacija  je pojednostavljena. Zahvata i najteže  dostupne trepavice, daje im lep volumen i duzinu sa samo jednim  slojem. 


Maskara je bogate kremaste  strukture, bez grudvica.  Ne  iritira  i ne preslikava se . Nije vodootporna, pa se lako skida bilo kojim  skidačem šminke.  Može se naći  u bolje snadbevenim drogerijama, a cena je  joj je oko 700 dinara. Ocenila bih je jakom četvorkom. 























I za kraj, evo kako izgleda jedan sloj na mojim trepavicama.



Da li ste probale ovu maskaru? Koja je Vaša  omiljena?
Do sledećeg čitanja, 
M









2 коментара:

  1. Super izgleda, ali je kod mene po pitanju maskara uvek isto pitanje: hoce li biti dobra za moje tanke i kratke trepavice

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na čitanju i na komentaru! Mislim da će biti dobra i za tvoje trepavice, jer znam devojke koje imaju trepavice slicnih karakteristika koje su ovom maskarom preuzdovoljne.

    ОдговориИзбриши