недеља, 29. новембар 2015.

Bioderma Sensibio micelarna voda- recenzija

      Блоговање почињем препаратом којим сам веома задовољна , а то је мицеларна вода. И то не било која,него најбоља од свих које сам пробала.
     Мицеларне воде су идеалан чистач за све типове коже, поготову за осетљиву, која има тенденцију да бурно одреагује на чистаче који имају агресивне састојке  (нпр.сапуне,делове,пене). Оне чувају прородни pH коже, као и њен  липофилни слој. Многи чистачи управо на овом нивоу праве проблем, тј нарушавају ове две особине коже. Самим тим, повећано је лучење себума и тако је погоршано стање мешовите коже.
                        

О овом  производу , произвођач каже следеће:
,, Sensibio мицеларне вода, на бази Биодерма иновативне формуле нежно чисти и уклања шминку са лица и очију. Мицеле ефикасно микро-емулгују нечистоће и чувају природну баријеру коже . Умирујући активни састојци смањују иритацију коже.Хипоалергени производ без парфема,алкохола и боја".
                          
                           *састојци су наведени на боци

Како користити?
На комад вате или туфер( блазиницу), очистити лице и уклонити шминку. Није потребно умивање након чишћења  да би се остварило умирујуће дејство краставца. Наравно, свако може одлучити да ли жели да се умије или не.

Утисци корисника, тј мене.
До сада сам пробала 5 мицеларних вода: Eucerin, Vichy, Mixa, Multiaktiv и Bioderma. Најбоља је, по мом мишљењу, Биодермина. Веома ефикасно скида сву шминку, чак и ону водоотпорно. Најчешће блазиницу натопљеним мицеларних држим на капцима 20ак секунди да растопим маскару, а затим нежно очистим преосталу шминку са очију. Без мириса је, веома блага за кожу. Обзиром на то да не оставља никакав траг на кожи,није потребно умивати се након ње(што ја некПрепоручујемнекад не).
*Стандардна боца од 500 милилитара

                                * практична пумпица,ограничена серија
                         
Доступна је у три различита паковања, од 100,250 и 500 милилитара. Цене се крећу од 800 до 2500 динара, у зависности од паковања. Најмања је око  800 динара ,мада често буде на акцији,па се може наћи и за 400. Средња је око 1500 динара, а највећа око 2500.
Могу се наћи у овлашћеним апотекама. У Чачку су то Апотека ,,Видаковић" и Lilly дрогерија(тренутно је актуелна акција да се за 2450 динара може добити 1+1 гратис Сенсибио од 500 милилитара). У Београду је свакако најповољнија Апотека Срботрејд(која има и онлајн продају , на адреси www.apotekasrbotrade.rs/).

Иако су цене мало веће, када су чистачи у питању, сматрам да вреди сваког уложеног динара. Препоручујем је свима, ма који тип коже имали , а поготову онима који имају осетљиву, јер је ово један од ретких производа у које сам сигурна да неће направити хаос на лицу.

Поздрав! 

Нема коментара:

Постави коментар